Showbiz

#kate middleton #jane austen

Kate Middleton, ruda cu scriitoarea Jane Austen

Kate Middleton , cel mai nou membru al familiei regale britanice, este ruda cu celebra scriitoare Jane Austen , autoarea romanului “Mandrie si prejudecata”.

Site-ul Ancestry.com a realizat arborele genealogic al sotiei printului William si a descoperit ca aceasta este verisoara de gradul 11 cu scriitoarea.

Dailymail.co.uk scrie ca Jane Austen si Kate Middleton au un stramos comun care a trait in secolul al XV-lea. Este vorba despre Henry Percy, al doilea conte de Northumberland.

“Descoperirea acestei legaturi dintre ducesa de Cambridge si Jane Austen este emotionanta pentru ca, in multe aspecte, Catherine este eroina moderna a lui Jane Austen: o femeie din clasa de mijloc care se casatoreste cu viitorul rege al Angliei", a declarat Anastasia Harman, unul dintre istoricii care lucreaza pentru Ancestry.com.

Kate Middleton (29 de ani) nu avea titlu nobiliar pana sa devina sotia printului William. In urma casatoriei cu aceasta a primit titlul de ducesa de Cambridge.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea