Showbiz

#kate beckinsale #underworld 4 #selene

Kate Beckinsale revine in Underworld 4

Kate Beckinsale se va intoarce in Underworld 4 pentru a-si relua rolul Selenei, insa cei de la Bloody Disgusting sustin ca aparitia actritei va fi relativ scurta.

Beckinsale o readuce pe Selena in Underworld 4, insa rolul va fi de dimensiuni restranse si este menit sa faca trecerea spre o noua generatie de vampiri. Selena va preda, se pare, stafeta uneia dintre fiicele ei.

Cu o lansare programata initial pentru 23 septembrie 2011, premiera lui Underworld 4 a fost intre timp mutata in ianuarie 2012. Deocamdata nu se cunosc detalii despre scenariul acestui film, insa se zvoneste ca va fi inceputul unei noi trilogii. In 2009, Kate Beckinsale declarase ca nu isi doreste sa poarte costumul Selenei prea mult timp, insa daca scenariul o va convinge, atunci o va face.

Scenaristul John Hlavin afirma ca cel de-al 4-lea film al francizei ii va multumi pe fani si va castiga altii noi. “Filmul va satisface fanii si va atrage public nou. Nu vrem sa refacem primele trei filme, asa ca vrem sa continuam directia, dar in acelasi timp ne dorim sa aducem elemente noi”, a spus Hlavin.

Underworld 4 nu are inca atasat un regizor.

Personajul Selene , interpretat de Kate Beckinsale, a fost principala atractie din primele doua filme ale seriei: Underworld si Underworld: Evolution. Desi nu a filmat pentru Underworld: Rise of the Lycans, Beckinsale a facut un voiceover la inceputul si sfarsitul acestui film.

Trailer Underworld: Rise of the Lycans:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea