Showbiz

#karlovy vary #katalin varga #film #cinema #festival

Katalin Varga in competitia de la Karlovy Vary

Coproductia romano-britanica-maghiara " Katalin Varga " (produsa de Tudor si Oana Giurgiu -Libra Film) participa la Festivalul International de Film de la Karlovy Vary .

Pelicula regizata de Peter Strickland va fi inclusa in competitie la sectiunea Orizonturi/Horizons unde va concura alaturi de titluri consacrate, precum Public Enemies (regia Michael Mann ) sau The Wrestler (regia Darren Aronofsky).

Katalin Varga detine deja in palmares premii obtinute la importante festivaluri internationale, printre care Ursul de Argint la Berlin pentru contributie artistica deosebita sau Marele Premiu la Festivalul de la Copenhaga.

Filmul spune povestea unei femei trecute prin experienta unui viol in urma caruia a rezultat un copil. Dorinta de razbunare o va duce intr-un loc in care si-a jurat, cu 11 ani in urma, ca nu va mai calca niciodata.

Katalin Varga a fost deja achizitionat pentru distributia internationala in 10 tari. In Romania, pelicula va avea premiera in luna octombrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea