Showbiz

#2009 #album #lansare #universal motown record #casa de discuri #contract #kat deluna #alte-genuri #pop #dance

Kat DeLuna si-a schimbat casa de discuri

Cantareata si compozitoarea Kat DeLuna a semnat un contract cu Universal Motown Records, casa de discuri sub egida careia va lansa la sfarsitul lui 2009 un nou disc. Albumul se va intitula „ Inside Out ”.

Intre timp, „ Unstoppable ” (feat. Lil’ Wayne), primul single de pe acest nou material a avut deja premiera pe pagina de MySpace a artistei.

Kat DeLuna pleaca in aceasta luna intr-un turneu ce va cuprinde cluburi americane din Los Angeles, San Francisco, Miami, Chicago, Houston, San Diego, Atlanta si Puerto Vallarta, Mexic.

Kat a intrat in atentia publicului in 2008 datorita hit-ului sau ajuns in Top 20 , "Whine Up" (Feat. Elephant Man). Single-ul rasplatit cu un disc de aur a facut senzatie si in topurile dance, artista castigand un premiu Billboard Latin Music la categoria Latin Dance Club Play Track of the Year.  A mai castigat un premiu MTV Tr3s Viewer Choice Award pentru Best New Artist. Soundul sau exploreaza mai multe genuri muzicale : pop, hip-hop, R&B, dance, electro, meringue, opera si jazz latino.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea