Showbiz

#pop #monden #justin timberlake #cearta #nunta #relatii #jessica biel #despartire #probleme #cuplu

Justin Timberlake si Jessica Biel: ieri se luau, azi se despart?

Desi nu demult prin presa se zvonea ca Justin Timberlake si Jessica Biel se pregatesc sa faca nunta in Italia, ultimele barfe indica faptul ca temelia relatiei celor doi sta sa se darame.

Pe blogul sau personal, celebrul Perez Hilton a postat, citand o sursa apropiata actritei, urmatoarele: „Lucrurile nu merg chiar asa de bine pe cat Biel si Timberlake ar vrea ca lumea sa creada”.

Si din partea cantaretului, lucrurile incep sa rasufle, un asociat al acestuia marturisind ca: „Simt intotdeauna cand Justin incepe sa-si piarda rabdarea intr-o relatie... Abia daca vorbeste despre Jessica atunci cand ea nu e in preajma. La fel s-a intamplat si cu Cameron Diaz si e si cazul lui Britney Spears”.

Se pare ca motivul principal al neintelegerii dintre cei doi indragostiti este faptul ca Jessica are un control excesiv asupra lui Justin. Timberlake si Biel sunt impreuna din 2007. La inceputul acestui an s-au mutat impreuna la resedinta din New York.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea