Showbiz

#rihanna #justin timberlake #relatie

Justin Timberlake se intalneste in secret cu Rihanna

O noua barfa face inconjurul presei mondene de peste ocean: Justin Timberlake are o relatie secreta cu Rihanna , informeaza showbizspy.com.

Se pare ca Justin este pe punctul de a o parasi pe iubita sa, actrita Jessica Biel, pentru a fi impreuna cu Rihanna, care este singura de la despartirea de Chris Brown.

Zvonuri ca relatia dintre Justin si Jessica Biel nu este tocmai roz au aparut inca de anul trecut cand Timberlake a fost vazut singur la mai multe evenimente importante .

Nu este un secret nici faptul ca Justin si Rihanna sunt foarte buni prieteni si petrec foarte mult timp impreuna. Se pare insa ca lucrurile au evoluat catre o poveste de dragoste .

"Justin si Rihanna s-au vazut foarte des in ultimele doua saptamani. Justin este foarte atras de Rihanna si cred ca relatia lui cu Jessica se va termina cat de curand", a declarat o sursa din anturajul Rihannei.

Rihanna feat Justin Timberlake - Rehab

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea