Showbiz

#justin timberlake #sf #hollywood #i'm.mortal

Justin Timberlake - protagonist in cel mai tare SF de la Hollywood?

Ceea ce a inceput ca un zvon acum cateva zile, pare sa fie din ce in ce mai aproape de adevar . Justin Timberlake ar putea pune mana pe rolul principal din I’m. mortal, scrie Hollywood Insider.

Producatorii de la New Regency si 20th Century Fox poarta negocieri cu Justin Timberlake pentru rolul principal din SF-ul I’m. mortal, unul dintre cele mai cautate proiecte cinematografice de la Hollywood.

Deocamdata nu s-a ajuns la niciun acord, dar pana la sfarsitul acestei saptamani Timberlake ar putea fi listat drept protagonistul filmului I’m.mortal. Pelicula va fi regizata de Andrew Niccol (Gattaca), iar din distributie face parte si Amanda Seyfried.

In I’m.mortal este prezentata o societate din viitor in care oamenii mor de batranete la 25 de ani. Pentru a evita suprapopularea planetei, oamenii de stiinta au modificat genele umane, iar timpul a devenit noua moneda de schimb . Personajul principal, un tanar sarac din ghetou, este acuzat pe nedrept de a fi ucis un om bogat pentru a-i fura timpul.

Amanda Seyfried va juca rolul unei tinere bogate pe care tanarul o rapeste incercand sa scape de autoritati.

Filmarile vor demara la inceputul toamnei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea