Showbiz

#relatii #muzica #jessica biel #pop #justin timberlake

Justin Timberlake o scoate in oras pe Jessica Biel

Justin Timberlake a zburat pana in Canada pentru a o vedea pe Jessica si a-i demonstra astfel ca inca o mai iubeste, anunta femalefirst.co.uk.

Cantaretul, despre care se zvonea ca i-ar fi dat papucii Jessicai, a calatorit cu avionul pana in Vancouver , Canada, pentru a o invita pe Biel in oras.

Justin si Jessica, prinsa momentan in Canada cu filmarile la The A-team , au fost impreuna sa vada piesa " Where the Wild Things Are " la Dunbar Theatre. Acestia au ales niste scaune mai retrase si au stat imbratisati pe toata perioada piesei, aratand astfel ca sunt la fel de indragostiti ca in prima zi.

„Au ras foarte mult. Justin statea foarte comfortabil : isi pusese picioarele pe scaunul din fata si capul pe umarul Jessicai. Pareau atat de linistiti si fericiti ca au rezolvat problemele”, a declarat o sursa.

De altfel, Lynn Harless, mama lui Justin, a sustinut-o tot timpul pe Jessica (27 ani), negand vehement zvonurile potrivit carora relatia de doi ani si jumatate a celor doi ar fi luat sfarsit.

Justin a gasit in cele din urma pe cineva cu care sa poata juca golf, care sa-l ia mai dur atunci cand o merita si sa il sustina in tot ce intreprinde. Jessica este minunata”, a declarat mama lui Justin Timberlake, Lynn Harless.

Justin Timberlake ft. T.I. - Dead and Gone

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea