Showbiz

#pop #dance #monden #scandal #proces #justin timberlake #fana obsedata

Justin Timberlake, hartuit de o fana obsedata

Cantaretul Justin Timberlake a reusit sa obtina vineri, 23 octombrie, un ordin temporar de restrictie impotriva unei femei, despre care Evan Spiegel, avocatul lui Timberlake, spune ca este “obsedata si instabila mintal”, informeaza huffingtonpost.com.
 
Ordinul prevede ca femeia nu are voie sa se apropie la mai putin de 90 de metri de Timberlake. Karen McNeil (48 de ani) a intrat prin efractie in locuinta cantaretului pe data de 22 octombrie 2009 , se arata in documentele depuse la Curtea Suprema din Los Angeles .
 
Se pare ca McNeil nu are casa, in prezent aflandu-se in custodia unui spital de psihiatrie. Este cea de-a treia “vizita” pe care Karen McNeil i-o face lui Timberlake, in luna iunie femeia lasand in locuinta fostului membru ‘N Sync o scrisoare cu un continut "bizar".
 
Pe data de 9 noiembrie David Cunningham III, judecator la Curtea Suprema din Los Angeles urmeaza sa decida daca ordinul de restrictie va fi valabil pentru o perioada de trei ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea