Showbiz

#justin timberlake #david fincher #oscar

Justin Timberlake, disperat sa castige un Oscar?

Justin Timberlake vrea sa castige un premiu Oscar pentru rolul din filmul " The Social Network ".

Cantaretul a inceput deja o campanie de promovare pentru a fi nominalizat la categoria "Cel mai bun actor intr-un rol secundar" pentru "The Social Network".

“E hotarat sa obtina o nominalizare la premiile de anul viitor, desi stie ca va avea competitie chiar din partea lui Andrew Garfield , care a jucat si el in The Social Network ", a explicat o sursa citata de New York Post.

Pentru a-si atinge scopul, Justin Timberlake a cerut sfaturi de la Tom Hanks si Kevin Spacey , care au castigat fiecare premiul Oscar cel putin o data.

“Sony va plati campania de promovare, dar Justin a pus la cale un plan propriu. Va participa la vizionarile pentru membrii academiei si vrea sa ceara sfaturi pentru campanie de la Tom Hanks si Kevin Spacey”, a mai spus sursa.

De curand, cantaretul devenit actor a explicat in gluma ca mituieste oamenii pentru a-l lauda.

“Adevarul e ca ii platesc pe toti ca sa ma laude, dar nu ma asteptam ca David Fincher (regizorul peliculei "The Social Network") sa ma propuna pentru un Oscar", a declarat Justin Timberlake, citat de showbizspy.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea