Showbiz

#justin bieber #wanted #continuarea #valentine's day

Justin Bieber - wanted in continuarea lui "Valentine's Day"

, regizorul faimosului Pretty Woman si mult mai recentei comedii romantice , Valentine’s Day, ar putea fi nevoit sa lucreze cu Justin Bieber in continuarea acestui film, relateaza imdb.com.

Ca urmare a cifrelor de box-office obtinute de Valentine’s Day, producatorii de la Warner Bros. au inceput sa dezvolte un spin-off al comediei, care sa va numi New Year’s Eve, iar noua senzatie pop, Justin Bieber, se afla in fruntea listei cu actorii doriti pentru acest film.

“Am auzit ca il vor pe unul Justin Bieber”, a spus Marshall, care pare sa nu aiba habar cine este cel mai ravnit adolescent de pe planeta. “Nu stiu cine e. Poate ar trebui sa aflu, sa pot vorbi cu el atunci cand o sa vina la filmare”, a mai spus regizorul.

Garry Marshall a mai dezvaluit ca din distributia lui New Year’s Eve nu vor face parte actorii din Valentine’s Day. “Ar trebui sa avem aceiasi actori. Asa a fost scris scenariul, dar speram sa avem actori noi, cu exceptia lui Hector Elizondo, care trebuie sa apara in toate filmele mele. Asa ca va juca un personaj de nerecunoscut ”, a glumit Marshall.

Ca o dorinta personala, regizorul le-ar alege pentru noul sau proiect pe Reese Witherspoon si Halle Berry. “Le admir si lucrez foarte bine cu actritele in general. Imi place sa le dau roluri amuzante, dar vom vedea pe cine vom distribui in cele din urma. Deocamdata nimic nu este sigur”, a mai adaugat Marshall.

Scenariul lui New Year’s Eve este aproape gata, iar filmarile ar urma sa inceapa in septembrie la New York. Pelicula are deja stabilita data premierei pentru 9 decembrie 2011 .

Trailer Valentine’s Day:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea