Showbiz

#justin bieber #madame tussauds

Justin Bieber, imortalizat in ceara

Justin Bieber a fost imortalizat prin trei figuri de ceara expuse la muzeele Madame Tussauds din Londra, Amsterdam si New York.

Cantaretul de 17 ani a fost incantat de figurile de ceara create de specialistii de la Madame Tussauds. Figura de ceara din Londra a fost inaugurata in fata mai multor mii de fani infocati ai lui Justin Bieber.

“E incredibila. Sunt mai inalt acum, dar figura ma reprezinta. Arata fantastic, multumesc foarte mult", a spus Justin Bieber, prezent la dezvelirea figurii de ceara.

Cantaretul s-a pozat alaturi de "copia" lui, creata cu ajutorul hair stylist -ului personal. Acesta s-a asigurat ca figura de ceara va prezenta exact tunsoarea care l-a facut celebru pe Bieber.

Justin Bieber a colaborat cu sculptorii Madame Tussauds la sfarsitul anului trecut, cand i-au fost luate sute de masuratori precise.

Figura de ceara a fost creata in patru luni si a costat 300.000 dolari.

Fanii solistului pot vedea inca doua figuri de ceara ale lui Justin Bieber la muzeele Madame Tussauds din Amsterdam si New York. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea