Showbiz

#alte-genuri

Julio Iglesias si Costel Busuioc lupta impotriva drogurilor

Artistul Julio Iglesias va concerta la Constanta in data de 19 iulie, in duet cu Costel Busuioc . Mega-concertul se va desfasura in cadrul proiectului national "Arta contra drog".

Turneul va incepe pe 14 iulie la Cluj-Napoca, pe stadionul "Ion Moina" si va continua cu un alt concert, pe 16 iulie la Iasi, pe stadionul "Emil Alexandrescu". Turul se va incheia pe 19 iulie la Poarta I Port Constanta . Concertele vor incepe la orele 21.00 si vor tine 2 ore.

Julio Iglesias celebreaza 40 ani de cariera muzicala

Evenimentul se desfasoara sub motto-ul "Fii Antidrog!", "Fii voluntar!", "Fii alaturi de noi" si este organizat de Music Management, Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului, in parteneriat cu Agentia Nationala Antidrog . De asemenea concertele marcheaza si 40 ani de cariera a lui Julio Iglesias.

Julio Iglesias nu se afla la primul contact cu publicul roman. Acesta a vizitat Romania si anul trecut, cand a promovat albumul sau in limba enegleza "Romantic Classics". Iglesias a fost incantat de ideea unuii duet cu tenorul Costel Busuioc, castigatorul concursului " Hijos de Babel " din Spania, tara natala a celebrului artist Julio Iglesias.

Julio Jose Iglesias este un cantaret spaniol care a vandut peste 250 milioane de discuri in 14 limbi, a scos 77 de albume si a castigat 2 premii Grammy. Julio a participat la Cerbul de Aur din 1969 si la concursul international Eurovision in 1970 unde a iesit pe locul 4.

Artistul a cucerit publicul international inca din anii 70 prin baladele romantice si alura de Gentleman Latin pe care o afisa. Succesul sau a continuat, Julio reusind sa depaseasca barierele lingvistice si muzicale. Pana in prezent a sustinut aproximat 5000 de concerte.

De-a lungul carirerei sale, Iglesias a sustinut duete cu nume mari ale muzicii internationale, printre care Frank Sinatra, Steve Wonder, Gloria Estefan, Diana Ross, Sting sau Placigo Domingo.

"Intre Paradis si Infern", cartea autobiografica a lui Julio Iglesias

Cu ocazia acestui turneu, editura RAO va lansa in Romania autobiografia lui Julio Iglesias, carte ce se intituleaza "Intre Paradis si Infern" si descrie viata si cariera muzicala a artistului. Banii incasati din vanzarea acestei carti vor intra in conturile a 2 ONG-uri, Asociatia Betania din Bacau si Fundatia de Sprijin Comunitar ce deruleaza o serie de programe pentru copii si varstnicii aflati in dificultate.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea