Showbiz

#love #pray #eat #comedii romantice #batrana #julia roberts

Julia Roberts: "Sunt prea batrana pentru comedii romantice"

Julia Roberts crede ca este prea batrana sa mai apara in comedii romantice in care interpreteaza femei in cautarea dragostei.

Actrita, in varsta de 42 de ani, a inceput sa fie asociata cu acest gen de filme dupa ce a jucat in anii ’90 in filme precum Pretty Woman sau Nothing Hill. Insa acum Roberts se confeseaza intr-un interviu pentru Bang Showbiz si recunoaste ca se simte prea batrana ca sa mai fie protagonista unei comedii romantice.

“Ma simt prea batrana pentru situatiile caraghioase de dragoste neimpartasita. Cu inaintarea in varsta devine din ce in ce mai putin plauzibil sa alergi dupa barbate in cautarea dragostei”, a spus Roberts.

“Am citit scenariile a doua comedii recent, mai originale si mai mature, dar nu mi se parea ca acele roluri mi se potrivesc”, a mai adaugat Julia.

Prezenta pe ecrane a Juliei Roberts a fost cam rara in ultimii ani de cand a devenit mama, iar actrita, castigatoare a premiului Oscar pentru Erin Brokovich, prefera sa puna copiii pe primul loc si sa petreaca mai mult timp alaturi de ei decat la filmari.

“Cred ca rasplata pentru cei 18 ani in care am lucrat in filme inainte de a avea copii este faptul ca imi pot lua liber cand doresc pentru a sta cu familia ”, a completat vedeta.

Pe Julia Roberts o vom vedea in toamna in filmul Eat, Pray, Love, ecranizare a romanului cu acelasi nume de Elizabeth Gilbert . Vezi un trailer al acestui film aici:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea