Showbiz

#injuraturi #paparazzo #julia roberts

Julia Roberts se dezlantuie asupra unui paparazzo

Actrita s-a dezlantuit pur si simplu asupra unui care o urmarea de cateva zile, scrie hollywoodgrind.com.

Toata intamplarea a fost bineinteles inregistrata si postata de un binevoitor pe site-ul Youtube. Iar de aici putin a lipsit pana cand inregistrarea a facut inconjurul lumii cu titlul “ ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ julia " title="julia">Julia Roberts goes / Julia Roberts o ia razna”.

In inregistrare se vede cum actrita din fotografului care o intrebase ce face. "Mars din fata mea. Ma hartuiesti! Pleaca dracu’ din fata mea. Ma urmaresti in tot orasul, m-am saturat de tine. Du-te dracului! Fa-ti rost de o viata si pleaca din fata mea", a strigat Julia paparazzo -ului care o urmarea.

Dupa ce si-a descarcat nervii asupra fotografului incomod, Julia Roberts a iesit din restaurant tinandu-si cei doi copii in brate si incercand sa-i fereasca de paparazzo-ul mult prea insistent.

De cand a devenit mama, Julia Roberts apare foarte rar in revistele glossy, fiind mult mai preocupata de viata de familie decat de ce se intampla in cetatea Hollywood-ului. Julia si-a rarit de asemenea si aparitiile in filme pentru a putea petrece mai mult timp alaturi de sot si copii.

Cel mai recent film al actritei este thriller-ul Duplicity, in care joaca alaturi de Clive Owen. Filmul va fi lansat in martie.

Urmareste materialul video in care Julia Roberts il injura pe fotograful care o urmareste.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea