Showbiz

#pizza #ingrasat #julia roberts

Julia Roberts s-a ingrasat de la prea multa pizza

Julia Roberts a recunoscut ca s-a in timpul filmarilor la productia pentru ca i-a placut prea mult mancarea italiana si nu a mai tinut cont de silueta.

O parte din filmarile pentru . Cred ca m-am ingrasat 3 kg cat am filmat la Roma. La Napoli am mancat foarte multa pizza. Era minunat. Dar la a zecea dubla imi era greu sa ma mai infig intr-o farfurie mare de paste. Asta a fost o provocare, desi imi place sa mananc. Cineva mi-a sugerat sa tin o galeata langa mine si sa scuip ce mananc. Dar nu am putut face asta, mi s-ar fi facur ”, a explicat o persoana devine celebra, cum ajunge incredibil de slaba. Nu stiu de ce, dar mie nu mi s-a intamplat niciodata. Arat la fel. Cred ca e un echilibru pe care am reusit sa-l pastrez in privinta greutatii”, a mai spus Julia.

Pe vedeta din Pretty Woman o vom revedea la cinema in aceasta toamna in ecranizarea Eat Pray Love in care interpreteaza rolul unei femei trecute de 30 de ani care decide sa calatoreasca in jurul lumii pentru a-si pune ordine in viata personala. Iata un trailer ale acestui film:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea