Showbiz

#drama #film #charlie wilson's war #copii #cuplu #julia roberts

Julia Roberts mai vrea o fetita

Julia Roberts pare sa urmeze exemplul cuplului Brangelina si incearca cu disperare sa-si faca propria echipa de fotbal impreuna cu sotul ei, Danny Moder. Actrita, in varsta de 41 de ani, a anuntat de curand ca incearca sa conceapa al patrulea copil al cuplului dupa doi gemeni in varsta de trei ani, Phinnaeus and Hazel, si micul Henry in varsta de un an, informeaza femalefirst.co.uk.

Conform unor persoane din anturajul vedetei, Roberts isi doreste foarte mult o fetita, pe care spera s-o conceapa pana la sfarsitul acestei veri pe cale naturala, in ciuda varstei actritei.

Julia Roberts a devenit o prezenta rara pe marele ecran, preferand sa se dedice familiei in ultimii trei ani. Printre cele mai recente filme in care o puteti vedea pe oscarizata Roberts, se numara Charlie Wilson's War si drama Fireflies in the Garden. In 2009, Julia va juca in thrillerul Duplicity , in regia lui Tony Gilroy (Michael Clayton), alaturi de Clive Owen.

Urmareste trailerul filmului Charlie Wilson's War



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea