Showbiz

#michael jackson #muzica #pop #deces #regele pop #custodie #copii

Judecatorii au decis: copiii lui Michael se duc la bunica si averea, pe maini straine

Copiii lui Michael Jackson sunt in siguranta langa Katherine Jackson, in timp ce averea megastarului ajunge pe maini straine, anunta Associated Press.

Judecatorul Mitchell Beckloff, citat de Associated Press, a declarat ca este „foarte multumit” de situatia celor trei copii ai lui Michael in sanul clanului Jackson.

Prince Michael (12 ani), Paris (11 ani) si Prince Michael II (7 ani) au trecut cu bine de socul pierderii tatalui lor acum 3 luni. ”Se pare ca micutii o duc foarte bine in grija bunicii lor”, a declarat Beckloff, motiv pentru care acesta a decis ca nu mai este nevoie de nicio analiza in acest dosar si a acordat custodia permanenta lui katherine jackson. Potrivit prevederilor testamentare, bunica va primi lunar suma de 60.000 $ pentru ingrijirea copiilor.

Mostenirea lui Michael, insa, nu ramane in familie. De curand, acelasi judecator Beckloff a crescut puterea de decizie a doi dintre administratorii averii Regelui Pop, John Branca si John McClain. Astfel, momentan cei doi sunt singurii in masura sa medieze relatiile cu creditorii si sa incheie diverse contracte de afaceri. Exista o singura conditie, acestea nu trebuie sa intre in contradictie cu interesele lui Katherine sau sa aduca prejudicii copiilor lui Michael.

Avocatii doamnei Jackson nu au facut inca niciun comentariu cu privire la aceste decizii. Michael Jackson a lasat mostenire mai mult de 500 de milioane $.

Michael Jackson - Come together

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea