Showbiz

#jude law #sienna miller #relatie #iubire

Jude Law din nou cu Sienna Miller

Actorul britanic, Jude Law, care recent a devenit tata, a reluat relatia cu fost iubita, Sienna Miller, informeaza showbizspy.com.

Cei doi, care s-au intalnit pentru prima oara pe platourile de filmare ale peliculei Alfie, in 2004 , si s-au despartit in noiembrie 2006, sunt din nou impreuna. Jude Law si Sienna Miller au fost vazuti impreuna in New York, unde joaca pe Broadway.

"Sienna si Jude au petrecut foarte mult timp impreuna si s-au simtit foarte bine", a declarat o sursa . Si purtatorul de cuvant al lui Jude Law a confirmat intalnirea celor doi. "Cei doi i-au lucrurile foarte usor acum, mai ales ca Jude a devenit din nou tata, cu o alta femeie", a mai mentionat sursa.

"Ei spera sa se intalneasca cat mai mult posibil inainte ca Sienna sa isi termine treaba pe Broadway. Lucrul cel mai frumos este ca la New York nu prea ii cunoaste nimeni si se pot vedea nestingheriti de privirile curioase. Sienna si Jude au luat masa la un restaurant italian si nimeni nu i-a observat", a mai completat sursa.

Urmareste trailerul filmului The Edge of Love, cu Sienna Miller:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea