Showbiz

#berlin #festival de film #rage #travestit #jude law

Jude Law - de nerecunoscut in rolul unui travestit

Recunoasteti personajul din imaginea alaturata? Si noi am avut probleme in a ne da seama cine este, dar am reusit sa ghicim ca sub peruca bruneta si machiajul abundent nu se afla o femeie, ci Jude Law . Actorul britanic a avut curajul sa imbrace haine de travestit pentru noul sau rol in filmul Rage, scrie FemaleFirst.

Jude Law, in varsta de 36 de ani, isi va soca fanii, dar mai ales fanele cu noul sau look in rolul supermodelului Minx in cel mai recent film al regizoarei britanice Sally Potter. Aceasta a fost impresionata de prestatia lui Law si de curajul lui de a aborda un rol atat de dificil.

Jude Law, a carui frumusete s-a intors uneori importriva sa ca actor, a luat o decizie curajoasa cand a acceptat acest rol. In mod ciudat, cu cat transformarea devenea mai evidenta, ajutat de peruca si machiaj, cu atat interpretarea sa era mai sincera. A insistat mult sa-si faca personajul vulnerabil. A fost o experienta intense la filmari”, a spus regizoarea Sally Potter.

Rage vorbeste despre frumusetea comerciala, profitabila, teama de a nu imbatrani si cultul celebritatii. Filmul va fi prezentat in premiera oficiala in cadrul Festivalului de Film de la Berlin unde concureaza pentru Ursul de Aur , iar la sfarsitul anului va ajunge si pe marile ecrane.

Urmareste trailerul filmului My Blueberry Nights cu Jude Law.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea