Showbiz

#pop #rock #juanes #concert #bucuresti #premiere #disc de platina #conferinta de presa

Juanes, premiat cu Discul de Platina in Romania


Juanes a fost premiat azi la Bucuresti cu Discul de Platina pentru vanzarile albumului "Mi Sangre". Premiera a fost facuta de casa de discuri Universal Music inaintea conferintei de presa sustinuta de artist la Bucuresti. De asemenea, lui Juanes i-a fost inmanat Discul de Aur acordat pentru vanzarile noului sau album "La vida…es un ratico"

Artistul a ajuns marti seara in Capitala cu o intarziere de 4 ore, insa nu a avut timp prea mult la dispozitie pentru a vizita Bucurestiul.Intrebat ce stie despre Romania, Juanes nu a ezitat sa pomeneasca despre Dumitru Prunariu , primul cosmonaut roman in spatiu . Juanes a povestit si despre idolii sai din adolescenta:Carlos Gardel, Silvio Rodriguez, Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Metallica.

Cantaretul columbian va sustine un concert in aceasta seara la Sala Polivalenta din Bucuresti. In deschiderea show-ului lui Juanes vor evolua Analia Selis si Catalin Josan.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea