Showbiz

#juan antonio bayona #el orfanato #orfelinatul #regizor #kristen stewart #robert pattison #eclipse #new moon #twilight

Juan Antonio Bayona - al treilea regizor din seria Twilight

Compania Summit Entertainment i-a porpus creatorului filmului El Orfanato - juan antonio bayona - sa regizeze cel de-al treilea film al seriei Twilight, insa nu a fost dat un anunt oficial care sa spuna daca acesta a acceptat sau nu, scrie variety.com.

In aceste conditii, sursele din interiorul companiilor sau din anturajul actorilor/regizorilor, sunt oazele din mijlocul desertului. Chiar daca ca cei de la Summit Entertainment nu au facut niciun comentariu pana acum,o sursa din interior a afirmat ca regia va fi semnata de regizorul spaniol, iar ca cei de la Summit vor face anuntul oficial in curand. Eclipse, cel de-al treilea film din seria Twilight, este programat de lansare pe 30 iunie 2010.

Juan Antonio Bayona
, protejatul regizorului Guillermo Del Toro, este creatorul thriller-ului horror El Orfanato/ Orfelinatul. Urmatorul proiect al regizorului se numeste Hater, care va fi produs de Mark Johnson si Del Toro pentru studiourile Universal.

Summit merge pe ideea ca fiecare film din serie trebuie sa aiba un regizor diferit. Chris Weiz i-a luat locul regizoarei Catherine Hardwicke (Twilight) pentru New Moon.
 
New Moon este programat sa loveasca marile ecrane anul acesta, pe 20 noimebrie. Melissa Rosenberg, care a semnat scenariile pentru Twilight si New Moon, lucreaza momentan la Eclipse, in care Bella este fortata sa aleaga intre Edward si Jacob. Cele patru carti din seria Twilight, scrisa de Stephenie Meyer , au fost vandute in 17 milioane de exemplare in lumea intreaga.

Urmareste trailerul filmului Twilight, cu Robert Pattison si Kristen Stewart

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea