Showbiz

#josh holloway #lost #the avengers

Josh Holloway - de la "Lost" la "The Avengers"

Josh Holloway , interpretul dificilului Sawyer din serialul de succes Lost care tocmai s-a incheiat in SUA, ar putea deveni unul din personajele principale din mult-asteptatul The Avengers , anunta Avengers News.

Actorul in varsta de 40 de ani se afla in negocieri pentru a interpreta un cunoscut personaj de la Marvel, insa deocamdata nu se stie care. Dupa informatiile pe care le au cei de la Avengers News, Josh Holloway are toate sansele sa devina fie Henry Pym, fie Clint Barton aka Hawkeye sau chiar Timothy “Dum Dum” Dugan.

Pym este un personaj cheie in The Avengers si continuarile sale si are un rol important si spin-off-ul Ant-Men. Pe de alta parte, personajele Hawkeye si Dugan ar putea aparea in The Avengers ca membri ai S.H.I.E.L.D. despre care se stie ca este condus de Nick Fury , personaj jucat de Samuel L. Jackson.

Pana in acest moment numele care se vor regasi cu siguranta pe afisul lui The Avengers sunt: Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth si Samuel L. Jackson. Filmul cu supereroi si super multa actiune care aduna mai toate personajele Marvel va beneficia si de aparitia lui Hulk, insa deocamdata nu se stie cine va fi actorul care il va interpreta pe monstrul verde.

The Avengers este regizat de Joss Whedon si va avea premiera pe 4 mai 2012.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea