Showbiz

#boala #film #actor #30 days of night #josh hartnett

Josh Hartnett este pe drumul cel bun

Actorul se simte bine dupa ce luna trecuta a petrecut cateva zile intr-un spiatal din cauza unei deshidratari acute, scrie femalefirst.co.uk.

Protagonistului din 30 Days of Night nu a ratat ocazia de a-si sarbatori insanatositea cu o petrecere salbatica. Josh arata fericit si dornic de distractie, astfel ca a sarit pe scena si a cantat cu o formatie din Miami, informeaza People.com.

In urma cu aproximativ o luna, actorul se afla intr-un hotel din Los Angeles cand a inceput sa aiba crampe la stomac . Artistul a fost nevoit sa cheme salvarea, insa s-a dovenit ca nu era bolnav grav.

Conform Female First, Josh Hartnett a declarat: "Ma simt bine. Am avut doar niste dureri de stomac . Nu este niciun motiv de ingrijorare. Totul s-a intamplat din cauza ca am petrecut mult timp in tarile de lume a treia si, ocazional, am baut apa de unde nu ar fi trebuit".

Urmareste trailerul filmului 30 Days of Night.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea