Showbiz

#christian bale #scenariu #rol #nu regreta #terminator salvation #josh brolin

Josh Brolin nu regreta ca i-a intors spatele lui "Terminator"

Actorul Josh Brolin , interpretul rolului lui George W. Bush in cel mai recent film al lui Oliver Stone , nu regreta ca a refuzat sa joace in noua serie terminator salvation, deoarece scenariul final este diferit fata de proiectul initial, informeaza FemaleFirst.

Lui Brolin i-a fost oferit un rol in seria SF in care protagonistul John Connor este interpretat de Christian Bale (Batman Begins, The Dark Knight), dar desi a fost atras initial de conceptual noului film, actorul a decis sa nu semneze contractul.

Josh Brolin este convins ca a luat cea mai buna decizie, pentru ca realizatorii lui Terminator Salvation au schimbat radical scenariul initial. "Mi-a placut foarte mult primul scenario, dar am auzit ca nu asta au filmat. Scenariul initial era foarte interesant si intunecat totodata. Rolul nu mi se potrivea”, a declarat Brolin.

"M-am intalnit de curand cu Bale si l-am intrebat cum este filmul si mi-a raspuns ca merge bine”, a mai adaugat actorul american.

Terminator Salvation va fi o trilogie, iar Christian Bale este hotarat sa resusciteze franciza, el semnand contracte si pentru cele doua continuari. Povestea noului film se petrece in anul 2018, iar John Connor continua lupta impotriva Skynet si a armatei de roboti terminatori. In aceasta lupta, Connor va fi ajutat de un alt personaj, Marcus Wright.

Terminator Salvation: The Future Begins va avea premiera mondiala la inceputul verii lui 2009.

Urmareste teaser-ul noului film Terminator Salvation.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea