Showbiz

#celine dion #rechin mort #cadou #jonas brothers #alte-genuri #rock

Jonas Brothers au primit cadou un rechin mort

Baietii de la Jonas Brothers sunt atat de iubiti de fanii lor, incat se trezesc de multe ori si cu cadouri din partea lor. Recent, membrii grupului au declarat ca cel mai ciudat cadou pe care l-au primit vreodata a fost un rechin mort . Pachetul cu rechinul nu a fost insotit de niciun fel de bilet explicativ.
 
“Nu a fost un rechin urias. A fost doar un pui de rechin pe care l-a pastrat la cutie pentru noi. A fost ciudat”, a declarat Nick Jonas pentru digitalspy.co.uk.
 
Totusi, membrii grupului incearca sa afle cum a reusit fanul sa cumpere acest cadou si se intreaba de ce tocmai un rechin mort. “Incercam sa ne dam seama cum a cumparat un rechin mort. Exista cumva un website gen Buyadeadshark.com ?”, este de parere Kevin Jonas .
 
Jonas Brothers au declarat de curand ca sunt fascinati de Celine Dion, despre care spun ca are cea mai buna voce. Mai mult decat atat, trupa isi doreste sa inregistreze alaturi de diva canadiana. Ramane de vazut daca si Celine Dion isi va da acordul pentru aceasta colaborare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea