Showbiz

#pop #rock #jonas brothers #album #premii #muzica #vanzari

Jonas Brothers, 3 albume in Top 10

Albumul „A Little Bit Longer” debuteaza pe locul 1 in topul Billboard 200, inregistrand vanzari totale de 525.093 unitati in prima saptamana si devenind al treilea debut al anului, dupa Lil’ Wayne si Coldplay.

In Top Ten se mai regasesc inca doua materiale Jonas –coloana sonora a filmului si albumul " Jonas Brothers ". Este pentru prima data cand un artist se afla in top ten cu trei albume.

Singurii care s-au apropiat de aceasta performanta au fost cei de la NSYNC care au avut doua albume in top ten in anul 1999. Disney Music Group mai are un artist prezent in primii zece, este vorba despre Miley Cyrus, al carei album Breakout se afla pe a patra pozitie.

Ascensiunea rapida a celor de la Jonas Brothers , deveniti peste noapte un fenomen al culturii maselor, a fost sustinuta si de mai multe piese devenite number one. Pe iTunes Jonas Brothers au avut sase single-uri consecutive care au ajuns pe prima pozitie: „S.O.S.”, „When You Look Me In The Eyes”, „Burnin’ Up”, „Pushin’ Me Away”, „Tonight” si „A Little Bit Longer”. Primul single de pe noul album „A Little Bit Longer”, „Burnin Up” a depasit recordul pentru cel mai cerut cantec la radiourile Disney.

Jonas Brothers au primit pana acum 6 premii Teen Choice. Au fost nominalizati pentru doua Music Video Awards 2008 pentru „Videoclipul Anului” si „Cel Mai Bun Videoclip Pop” pentru piesa „Burnin Up”. Baietii vor canta live la premiile MTV VMA din acest an ce vor avea loc pe data de 7 septembrie.

Jonas Brothers se afla in turneul de promovare „Burning Up”. In total, peste 1 milion de fani au venit la cele doua turnee sustinute de formatie in aceasta vara. Turneul „Burning Up” este filmat in exclusivitate de canalul Diney pentru lansarea unui film 3D in februarie 2009. Turneul este deasemenea fotografiat pentru lansarea din toamna anului viitor a primei carti Jonas Brothers, publicata de Disney Book Group.

Jonas Brothers si-au inceput vara cu premiera filmului Camp Rock lansat de .Numarul spectatorilor acestui film a ajuns la 38,5 milioane doar in Statele Unite, Canada si America Latina si urmeaza sa se lanseze si in Europa luna viitoare.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea