Showbiz

#pop #alte-genuri #jon secada #concert #bucuresti

Jon Secada in concert la Sala Palatului (VIDEO)

Jon Secada , artistul care in anii ’90 era in mare voga cu piese ca “Just Another Day” sau “If You Go Away” va concerta pe 19 mai la Sala Palatului din Bucuresti.

Preturile biletelor pentru show-ul lui Jon Secada sunt urmatoarele: VIP  - 250 lei, Cat I  - 150 lei, Cat II - 100 lei, Cat III - 65 lei.

Biletele se gasesc la: Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinele Diverta si online pe bilete.ro, ticketpoint.ro, myticket.ro.

Jon Secada este detinatorul a trei premii Grammy (doua premii personale si unul obtinut impreuna cu un grup de artisti). Pe langa colaborari cu Luciano Pavarotti si Frank Sinatra, Secada este si coproducatorul unor hituri precum “She’s All I Ever Had”, interpretata de Ricky Martin, si “Baila”, in interpretarea lui Jennifer Lopez.

Secada a participat la inceputul lunii trecute , alaturi de alti 80 de muzicieni, intre care Carlos Santana , Ricky Martin, Shakira, Gloria Estefan sau Jose Feliciano, la inregistrarea melodiei  “ We Are The World ” in varianta spaniola, “Somos El Mundo”. Incasarile obtinute in urma difuzarii la radio si tv si descarcarii de pe internet  ale acestei  melodii, precum si vanzarea CD-ului vor fi donate de "We Are The World Foundation" in beneficiul  poporului haitian.

In data de 16 martie, Jon Secada a lansat online albumul "Classics" & "Clasicos".  CD-ul va fi pus in vanzare in data de 4 mai, cu doar 2 saptamani inaintea concertului de la Bucuresti. Dupa concertul de la Bucuresti, Jon va merge pentru 5 concerte in Turcia si isi va incheia mini-turneul european in Germania, la Berlin.

Jon Secada - "Just Another Day"



Jon Secada - "If You Go Away"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea