Showbiz

Johnny Knoxville - intr-o comedie de Craciun

Nabadaoisul actor Johnny Knoxville, devenit celebru in urma emisiunii de pe MTV, Jackass, va juca alaturi de Parker Posey in comedia lui John Waters, Fruitcake.

Scenariul filmului este tinut secret, insa au aparut in presa de specialitate detalii despre poveste. Personajul principal al comediei este un baiat botezat dupa numele prajiturii sale favorite, Fruitcake, care fuge de acasa in timpul sarbatorilor de Craciun, dupa ce parintii sai sunt prinsi in timpul unui jaf. Baiatul se imprieteneste cu o alta fugara, de acceasi varsta, care se afla in cautarea mamei sale naturale, ea fiind crescuta de doi homosexuali. Nu se cunosc inca alte detalii legate de productia filmului.

Pe Johnny Knoxville l-ati mai vazut in Life Without Dick, Lords of Dogtown sau The Dukes of Hazzard, in timp ce Parker Posey a jucat recent in horror-ul The Eye, alaturi de Jessica Alba.

Trailer Jackass - The Movie


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea