Showbiz

Johnny Depp va incerca sa trezeasca o fana din coma

Johnny Depp a promis parintilor unei fete de 17 ani din Southampton (Anglia) ca o va ajuta pe adolescent sa-si revina din coma profunda in care se afla de cinci, dupa ce a suferit un grav accident de masina anul trecut.

Parintii fetei, disperati ca starea acesteia nu se imbunatateste deloc, i-au scris starului din Piratii din Caraibe, stiind ca acesta este actorul preferat al tinerei. Johnny Depp a fost atat de impresionat de povestea tragica a adolescentei, incat a promis parintilor ca va incerca s-o ajute.

Actorul a fost de acord sa inregistreze un mesaj pentru fana sa, cu vocea personajului din celebra serie cu pirati , Jack Sparrow, in speranta ca interventia sa o va scoate pe tanara din coma ce-i ameninta viata. Depp va incerca, de asemenea, sa o si viziteze pe adolescenta la spitalul din Southampton. Tatal fetei a fost incantat de faptul ca starul si-a oferit ajutorul in acest caz si ii este profund recunoscator celebrului actor.

Trailer Piratii din Caraibe: La capatul lumii


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea