Showbiz

#johnny depp #vampir #tim burton #dark shadows

Johnny Depp va fi vampirul seducator al lui Tim Burton

Febra vampirilor hollywoodieni a pus stapanire si pe Tim Burton. Celebrul regizor va incepe munca la noul proiect in toamna anului viitor, iar in rolul principal, ati ghicit, il va distribui pe Johnny Depp , anunta aceshowbiz.com.

Filmul se va numi , este un horror gotic si se afla deja in pre-productie , in ciuda faptului ca atat Burton, cat si Depp sunt ocupati cu promovarea lungmetrajului Alice in Wonderland. Filmarile la Dark Shadows vor incepe in toamna lui 2010.

“Vom incepe filmarile in septembrie- octombrie 2010 , atunci cand si Tim Burton si Johnny Depp vor fi liberi de orice alt proiect”, a spus Graham King, producatorul peliculei. Acesta a mai dezvaluit ca echipa filmului a lucrat la scenariu, desi Burton si Depp lucrau la Alice in Wonderland. “Avem un prim scenariu scris de John August. Vom face cateva modificari, dar filmul va intra efectiv in productie anul viitor”, a mai completat King.

Aventurile din Dark Shadows se bazeaza pe popularul serial TV omonim care il are in prim plan pe vampirul Barnabas Collins si confruntarile sale cu diverse creaturi ale intunericului: monstrii, vrajitoare, varcolaci sau fantome. Evident, Johnny Depp va fi Barnabas.

Urmareste trailerul filmului Alice in Wonderland, cea mai recenta colaborare a cuplului Tim Burton-Johnny Depp:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea