Showbiz

#vanessa paradis #casatorie #johnny depp

Johnny Depp se insoara

A venit timpul ca Johnny Depp sa faca pasul cel mare si s-o ceara in casatorie pe partenera sa, actrita si cantareata franceza Vanessa Paradis . Evenimentul va avea loc in aprilie la o capela aflata pe proprietatea lui Depp din sudul Frantei, anunta FemaleFirst.

Depp (45 de ani) a iscat zvonuri de casatorie dupa ce a fost vazut luna trecuta, cautand un inel de logodna in magazinele de bijuterii din California. Atat actorul, cat si partenera sa isi doresc o ceremonie cat mai intima si au invitat la nunta doar 50 dintre cei mai apropriati prieteni si rude.

Regizorul Tim Burton va fi cavalerul de onoare al lui Johnny Depp, iar la eveniment va participa si Keith Richards , celebrul chitarist al trupei Rolling Stones. “Keith si Johnny sunt prieteni buni. Personajul lui Johhny, Jack Sparrow din seria Piratii din Caraibe , a fost inspirat de Keith, care a si avut o aparitie speciala intr-unul din filme”, a spus o sursa din anturajul actorului.

Johnny Depp si Vanessa Paradis formeaza un cuplu de 10 ani si au impreuna doi copii: Lily-Rose (10 ani) si Jack (6 ani).

Urmareste trailerul filmului Piratii din Caraibe: La capatul lumii.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea