Showbiz

#johnny depp #continuare #serie #piratii din caraibe #suma record #milioane #dolari

Johnny Depp - salariu record pentru "Piratii din Caraibe 4"

Johnny Depp este din nou gata sa scrie istorie, dupa ce s-a aflat ca va primi o suma record , chiar si pentru standardele hollywoodiene, pentru a reintra in rolul piratului in cea de-a patra parte a seriei , informeaza Aceshowbiz.

Actorul american a primit nici mai mult nici mai putin de 32 milioane de lire sterline (55 de milioane de dolari) pentru a reintra in pielea celebrului pirat Jack Sparrow , in cea de-a patra parte a seriei ", a spus o sursa din cadrul companiei Disney.

Astfel, Johnny Depp depaseste recordul detinut pana acum de Tom Hanks, care a primit 29 de milioande lire sterline (50 de milioane de dolari) pentru a juca in continuarea filmului The Da Vinci Code, Angels&Demons.

Desi detaliile legate de scenariul noului film sunt tinute secret, se pare ca cel de-al patrulea film al seriei Piratii din Caraibe se va concentra pe personajul Jack Sparrow si pe calatoria in care va porni acesta in cautarea Elixirului tineretii. Jack Sparrow va fi nevoit sa-si uneasca fortele cu Capitanul Barbossa pentru a infrunta o forta supranaturala.

Urmareste trailerul filmului Piratii din Caraibe: La capatul lumii, partea a treia a seriei.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea