Showbiz

#s-a logodit #johnny depp #vanessa paradis

Johnny Depp s-a logodit?

Desi in urma cu cateva zile Johnny Depp declarase ca nu are de gand sa se insoare cu Vanessa Paradis , mama copiilor sai, se pare ca actorul s-a razgandit rapid.

Vanessa Paradis apare in editia din luna iulie a revistei Vogue din Marea Britanie, una dintre poze infatisand-o pe aceasta purtand pe deget un superb inel de logodna cu diamant, fapt care confirma intentia lui Depp de a o duce in fata altarului.

"Acest numar o are in prim plan pe Paradis, care-si etaleaza inelul de logodna ", scrie editorul lui Vogue in textul despre Vanessa Paradis.

In decembrie 2010, Johnny Depp povestea intr-un interviu de ce nu s-a casatorit pana acum cu Vanessa Paradis, cu care este impreuna de 13 ani.

"Nu am simtit niciodata ca am nevoie de acea hartie. Casatoria este de la suflet la suflet, de la inima la inima. Nu ai nevoie sa-ti spuna cineva: ‘Gata, esti insurat ’. Daca Vanessa vrea, de ce nu? Dar problema e ca mi-e teama ca-i voi distruge numele de familie. Are un nume extraordinar",  declara actorul.

Vanessa Paradis si Johnny Depp au deja doi copii impreuna: Lily-Rose Melody si John "Jack" Christopher.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea