Showbiz

#johnny depp #regie #muzica

Johnny Depp regizeaza un videoclip muzical

Johnny Depp lasa pentru moment actoria si se apuca de regizat videoclipuri muzicale, informeaza femalefirst.co.uk.

Actorul din Piratii din Caraibe a fost vazut zilele acestea in Marea Britanie, unde regizeaza un videoclip promo al trupei britanice Babybird.

"Johnny Depp a fost vazut zilele acestea si in postura de regizor pentru un videoclip muzical. Videoclipul este filmat in Hatfield House, iar protagonisti sunt liderul trupei Babybird, Stephen Jones si actorul din Snatch , Stephen Graham ", relateaza revista RadarOnline.

Johnny Depp este un fan declarat al trupei Babybird, care sunt cunoscuti pentru hitul din 1996, You're Gorgeous. Nu este prima oara cand Depp isi declara pasiunea pentru muzica. Anul trecut, actorul a marturisit ca i-ar placea la nebunie sa cante in duet cu Barry Manilow.

Cand a fost intrebat de aparitia sa intr-un musical precum Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, Johnny a raspuns ca fara ajutorul regizorului Tim Burton nu s-ar fi implicat intr-un asa proiect, insa, daca ar fi sa faca un duet cu Barry Manilow, nu ar rata ocazia.

Urmareste trailerul filmului Alice in Wonderland, cu Johnny Depp:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea