Showbiz

#actor #johnny depp #telefon mobil

Johnny Depp nu are telefon mobil

Desi este unul dintre cei mai cautati actori de la Hollywood, Johnny Depp este o persoana greu de gasit pentru simplul fapt ca nu detine telefon mobil, scrie starpulse.com.

"Nu mi-am cumparat niciodata un telefon. Nu-mi plac telefoanele. Ma deranjeaza ideea de a avea unul si de a putea fi contactat tot timpul", a declarat actorul.

Depp are o probleme si cu telefoanele fixe. Atunci cand ramane impreuna  cu Vanessa Paradis si cei doi copii ai sai in locuinta din Franta , actorul recunoaste ca deconecteaza toate telefoanele din casa: “Cand sunt in Franta prefer sa tai orice legatura cu restul lumii. Nu vreau sa mai aud telefoanele sunand si asta pentru ca - poate confirma si Vanessa - telefoanele au fost interzise in casa. Avem o viata frumoasa si cred ca timpul petrecut in Franta m-a calmat foarte mult intotdeauna si nu m-am mai gandit la alte lucruri neimportante".

In schimb, Johnny Depp prefera sa comunice prin Internet:  "Am totusi Internet, pentru ca mi se pare o forma de comunicare mai sigura si mai interesanta".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea