Showbiz

Johnny Depp, imaginea unui producator de prezervative

Starulului hollywoodian, Johnny Depp, i s-a oferit uimitoarea suma de 10 milioane de dolari pentru a deveni imaginea producatorului de preservative Trojan .

Managerii firmei Trojan cred ca actorul din trilogia Piratii din Caraibe, care este un sustinator al sexului protejat, ar creste considerabil vanzarile la produsele lor si s-ar putea implica intr-o campanie anti-sida prin trimiterea de prezervative gratuite tarilor mai putin dezvoltate din punct de vedere economic.

Johnny Depp nu a dat inca un comunicat prin care sa confirme acceptarea ofertei, insa surse apropiate actorului au marturisit ca starul este extrem de incantat de idee, dar este foarte ocupat in acest moment si nu poate da un raspuns exact.

Pe Johnny Depp l-ati putut vedea de curand pe ecrane in filmul lui Tim Burton, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street. Actorul lucreaza in present la mai multe proiecte cinematografice, printre care Public Enemies , in regia lui Micheal Mann, The Imaginarium of Doctor Parnassus al lui Terry Gilliam si Shantaram, a carui regie o semneaza Mira Nair.

Trailer Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea