Showbiz

#tim burton #film #alice in wonderland #nou look #nerecunoscut #johnny depp

Johnny Depp - de nerecunoscut in "Alice in Wonderland"

Actorul Johnny Depp socheaza din nou prin look-ul adoptat pentru cel mai recent film al sau, , in regia lui Tim Burton .

Pentru Alice , Johnny si-a vopsit parul in rosu aprins, si-a facut carlionti si a aplicat un machiaj sinistru, care il face sa arate palid ca o fantoma . haine putem spune ca sunt mai mult decat boeme, Depp parand desprins, la propriu, dintr-un show de haute- couture .

Nu este pentru prima data cand , Depp intra in pielea personajului Mad Hatter ( ).

Filmarile la Alice in Wonderland au inceput in aceasta toamna, iar alaturi de Johnny Depp mai joaca Helena Bonham-Carter si Anne Hathaway. Pelicula va fi lansata de abia in 2010.

Aceasta este a saptea colaborare a lui Depp cu regizorul Tim Burton, dupa Edward Maini-de-foarfeca, Ed Wood, Legenda calaretului fara cap, Mireasa moarta, Charlie si Fabrica de Ciocolata si Sweeney Todd - Barbierul diabolic din Fleet Street.

Urmareste trailerul filmului Sweeney Todd - Barbierul diabolic din Fleet Street.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea