Showbiz

#johnny depp #casa #anglia #agent imobiliar

Johnny Depp da soarele din Franta pe norii din Anglia?

Johnny Depp este pe cale sa paraseasca Franta in favoarea mai putin insoritei insule Britanice, starul fiind vazut in timp ce cauta o casa in Anglia .

Actorul din The Pirates of the Caribbean locuieste in prezent in Franta impreuna cu iubita sa Vanessa Paradis si cei doi copii ai lor. Dar Depp ar intentiona sa achizitioneze o casa in Norfolk ( Anglia ), mai ales ca recent a fost vazut in timp ce vizita o vila in valoare de 11 milioane de dolari in apropierea orasului Norwich.

Luna trecuta Johnny Depp a incantat un grup de copii din zona dandu-le autografe si alimentand astfel zvonurile conform carora ar intentiona sa se mute in localitate. Agentul imobiliar care se ocupa de vanzarea proprietatii pe care Depp a vizitat-o a refuzat sa dea detalii despre o posibila tranzactie , spunand ca nu poate divulga numele clientilor sai.

Trailer Pirates of the Caribbean: At World's End


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea