Showbiz

Johnny Depp da de baut la filmari

Starului Johnny Depp ii lipseste comfortul de acasa atunci cand filmeaza departe de resedinta sa din sudul Frantei. Astfel, aflat pe platourile de filmare de la ultimul sau film, Public Enemies, Depp a aranjat sa-i fie trimise in America cateva sticle de vin produs chiar in podgoriile sale de pe meleagurile franceze.

Actorul, care a parasit cetatea Hollywood-ului pentru a se muta in Franta alaturi de sotia Vanessa Paradis si cei doi copii ai lor, detine o podgorie pe proprietatea sa si produce vin pentru consumul propriu.

Johnny Depp nu a putut sta departe de elixirul sau in timpul filmarilor la Public Enemies in Chicago si a comandat nu mai putin de 10 cutii cu sticle de vin pentru intreaga echipa de filmare.

Public Enemies, care va fi lansat in cinema la 1 iulie 2009 , spune povestea celebrului gangster John Dillinger si bandei sale de nelegiuti, care a lansat un val de crime in America anilor '30. Din distributia filmului regizat de Micheal Mann, mai fac parte Christian Bale, Marion Cotillard, Giovanni Ribisi, Channing Tatum si Billy Crudup.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea