Showbiz

#johnny depp #angelina jolie #umor negru #the tourist

Johnny Depp - cucerit de umorul negru al Angelinei Jolie

Johnny Depp a lucrat recent impreuna cu Angelina Jolie la filmul de actiune The Tourist si a fost uimit de umorul negru al actritei, scrie FemaleFirst.

Actorul din Alice in Wonderland a recunoscut ca initial nu a fost incantat ca va juca alaturi de Jolie pentru ca nu o cunostea si nu stia cum este ca persoana. “Cand am cunoscut-o am avut o surpriza placuta. Nu stiam cum este ca persoana, daca are umor sau nu. Insa am fost foarte incantat cand mi-am dat seama ca este o persoana normala cu un umor negru , aproape pervers”, a povestit Depp.

Johnny Depp a fost atat de impresionat de Jolie, incat a asemanat-o cu o alta mare actrita, Dame Elizabeth Taylor .
“Am avut onoarea si placerea de a o cunoaste pe Elizabeth Taylor. Este incredibil de amuzanta cand vorbesti cu ea si o auzi cum injura ca un birjar. Angie are cam aceeasi abordare a vietii”, a spus Depp intr-un interviu pentru revista Vanity Fair .

Desi actorul a fost incantat sa lucreze cu Angelina, a recunoscut ca nu a petrecut prea mult timp alaturi de jumatatea cuplului Brangelina in timpul filmarilor pentru ca nu cumva sa atraga atentia paparazzilor. “Trebuia sa ne ascundem, uneori nici nu puteam vorbi in public pentru ca cineva ne fotografia si totul ar fi fost transformat in cu totul altceva”, a povestit Depp.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea