Showbiz

#johnny depp #cariera #logica

Johnny Depp: "Cariera mea sfideaza logica"

In ciuda statutului de vedeta, Johnny Depp pare a fi, totusi, cu picioarele pe pamant. Actorul a marturisit ca succesul sau in cariera “sfideaza logica”, scrie revista People .

Depp, care a devenit celebru odata cu rolul din Edward Scissorhands (1990) este foarte constient ca a avut un mare noroc in cariera. Desi actorul in varsta de 46 de ani este unul dintre cele mai cautate staruri de la Hollywood, acesta a afirmat intr-un interviu pentru revista People ca i se pare incredibil ca a ajuns atat de departe.

“Toata drumul meu in cariera, toate experientele pe care le-am trait mi s-au parut suprareale inca din prima zi in bransa asta. Faptul ca sunt inca aici sfideaza logica. Sunt insa socat de faptul ca primesc in continuare de lucru. Am fost foarte norocos”, a spus Depp pentru People.

“La inceput nu am aveam nici mai mica idee unde o sa duca toate acestea. Este imposibil sa prevezi asa ceva. Habar nu aveam ca voi ajunge aici. Am sperat... Sunt norocos ca inca ma aflu aici”, a adaugat actorul surprins de longevitatea propriei cariere.

Johnny Depp, pe langa faptul ca a fost ales anul trecut, din nou, cel mai sexy barbat in viata, este si cel mai bine platit actor de la Hollywood, primind un salariu record pentru cel de-al 4-lea film al francizei Pirates of the Caribbean.

In martie il vom putea pe Johnny Depp din nou la cinema in Alice in Wonderland, noua pelicula regizata de Tim Burton. Urmareste mai jos un trailer al filmului:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea