Showbiz

#foto #venezia #strazile #pijama #johnny depp

Johnny Depp a iesit in pijama pe strazile din Venezia (FOTO)

Locuitorii sau turistii aflati in aceasta perioada la Venezia au parte de un spectacol inedit. Un barbat imbracat in pijama johnny deppalearga pe stradutele inguste ale orasului si sare de pe cladiri mai ceva ca Spider-Man .

Barbatul nu este nimeni altul decat Johnny Depp aflat in orasul italian pentru a filme thriller-ul de actiune The Tourist alaturi de Angelina Jolie. Depp a filmat chiar ieri, 15 martie, la Venezia o scena de actiune intensa in piata de peste a orasului, fiind imbracat doar intr-o pijama.

Desi Jolie nu a putut fi localizata pe platourile de filmare, aparatele de fotografiat l-au surprins pe Johnny Depp sarind de pe cladirile din apropierea pietei si alergand pe stradutele laturalnice. Actorul si-a executat singur toate cascadoriile spre incantarea fanilor prezenti la filmare.

The Tourist, in regia germanului Florian Henckel von Donnersmarck, este un remake al filmului francez din 2005 Anthony Zimmer. Johnny Depp joaca rolul unui turist american a carui viata este amenintata de agenta Interpol interpretata de Angelina Jolie. In afara de Venezia, filmarile vor mai avea loc si la Paris. The Tourist va fi lansat in 2011. Iata aici cateva fotografii cu Johnny Depp in pijama la filmari.

Pe Johnny Depp il puteti vedea la cinema in filmul Alice in Wonderland, al carui traileril puteti urmari mai jos:

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea