Showbiz

#world war #china #regie #filme #john woo

John Woo pregateste World War II

In conferinta de presa care a avut loc vineri in China, John Woo a dezvaluit planurile sale de a realiza partea a doua a filmului World War , care se va numi Flying Tiger Heroes, informeaza empireonline.com.

John Woo a declarat ca filmul va fi cel mai scump din istoria cinematografiei din China. Cu un buget de peste 100 de milioane de dolari, filmul este bazat pe povestea primului grup de voluntari americani din Air Force China, intre anii 1941 – 1942. Grupul era format din piloti americani care luptau impotriva invadatorilor japonezi si aveau baza militara in orasele Yunnan, din sudul Chinei, si Burma.

Flying Tigers, cunoscuti in mod oficial ca Primul Grup de Voluntari Americani, au avut misiuni de distrugere a Japoniei in cel de-al doilea razboi mondial. Ei au distrus peste 300 de avioane inamice si au suferit doar 14 pierderi. Se spune ca au fost platiti pentru actiunile lor, devenind astfel niste mercenari.

“Acest film este o productie extrem de importanta. In prezent, pregatirile de baza au fost facute, iar intr-o luna vom avea si scenariul. World War II prezinta relatia de prietenie dintre cele doua tari, Statele Unite si China, si contributia eroilor aviatici si a poporului din Yunnan in timpul razboiului”, a declarat John Woo la ceremonia care a marcat inceputul productiei.

Filmul promite sa aduca in prim plan scene spectaculoase cu lupte aeriene si sa evidentieze spiritul si cultura provinciei Yunnan, dar si relatiile cu America. De asemenea, pelicula va fi un mix intre vedete de prima mana de la Hollywood si din China.

Urmareste trailerul filmului Windtalkers:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea