Showbiz

#cartoon #caliber #john woo

John Woo aduce benzi desenate pe marele ecran

John Woo trece la ecranizari dupa ! Regizorul taiwanez cunoscut pentru filme de actiune , precum Face 2 Face si Mission Impossible 2, va realiza filmul Caliber .

Pelicula va fi o coproductie la care vor participa trei companii de filme, printre care si cea a lui plasat in secolul al-19-lea, iar cavalerii sai sunt experimentati, undeva la granita dintre Canada si SUA.

Caliber se pare ca nu va fi totusi urmatorul proiect al lui , cea mai scumpa pelicula realizata vreodata in Asia. Film epic cu multe scene de batalie, Red Cliff a spart deja toate recordurile de audienta din Asia si are toate sansele sa faca la fel si pe plan international.

Printre filmele pe care Woo le mai are in plan in viitorul apropiat, se mai numara 1949, o , care se petrece in timpul Revolutiei Chineze, si un remake dupa filmul frantuzesc din 1969, Clanul Sicilienilor.

Trailer Mission Impossible 2



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea