Showbiz

#bolt #john travolta #pulp fiction #grease #tom hanks #toy story #film animat

John Travolta isi imprumuta vocea unui catel

Actorul John Travolta si-a imprumutat vocea pentru prima data unui personaj animat. Acesta ii va da viata catelusului Bolt , un patruped cu puteri supranaturale si vedeta unui serial TV pentru copii.

"Personajul mi s-a parut mai apropiat de realitate decat interesant. Ca persoana, sunt cu siguranta precum un caine, iar loialitatea este foarte importanta pentru mine. Dar pe ecrane aduc mai mult cu o pisica, daca stai sa te ganedesti la rolurile mele din filmele Pulp Fiction, Saturday Night Fever sau Grease", a declarat John Travolta.

Chris Williams, unul dintre regizorii filmului, spune despre John Travolta ca are toate calitatile necesare pentru acest rol, chiar daca este primul film animat in care apare.

"Prieteni buni de-ai mei au avut roluri in productii animate excelente - Tom Hanks in Toy Story sau Robin Williams in Aladdin . Am mai avut oferte de genul acesta, dar mi-am propus ca daca voi face asta va fi pentru un film grozav. Pentru rolul lui Bolt, aveau nevoie de un actor din filme de actiune si, de asemenea, stiam cum sa interpretez partea emotionala, dar este destul de greu pentru ca nu ai alti actori langa tine", a adaugat vedeta.

Filmul de animatie Bolt va fi lansat pe ecranele romanesti pe 26 decembrie.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro 

Urmareste trailerul filmului Bolt

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea