Showbiz

#john mayer #taylor swift #album #colaborare #lauda

John Mayer: "Taylor Swift este incredibil de talentata"

John Mayer a laudat-o pe Taylor Swift dupa ce a colaborat cu tanara vedeta la albumul Battle Studies, scrie aceshowbiz.com.

Cantaretul, care a lucrat cu Swift la piesa Half of My Heart, a declarat pentru Access Hollywood ca artista este o persoana incredibila. “ Taylor Swift este ultima persoana care stie ce succes are Taylor Swift si asta mi se pare foarte dragut”, a explicat Mayer faptul ca tanara cantareata nici nu stie cat este de populara.

“Este ca si cum Taylor Swift este un fel de personaj dintr-un film despre o fata dintr-un orasel de provincie careia i s-a indeplinit marele vis si ca orice fata de genul asta, isi pierde controlul cand isi da seama cine este cu adevarat”, a mai glumit Mayer.

“Imi place ca inca nu-si da seama de talentul ei, dar in curand va trebui sa constientizeze faptul ca este chiar foarte buna la ceea ce face”, a mai adaugat cantaretul.

Albumul Battle Studies, cel de-al patrulea material discografic scos de John Mayer, este deja disponibil in magazinele de specialitate si online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea