Showbiz

#john malkovich #rol #criminal in serie #austriac #piesa de teatru #viena

John Malkovich - criminal in serie intr-o piesa experimentala

se pregateste sa intre in pielea unui personaj cat se poate de odios si controversat: un criminal in serie austriac care a inspaimantat lumea timp de aproape doua decenii, informeaza cotidianul american New York Times.

Malkovich il va interpreta pe criminalul Jack Unterweger intr-un musical experimental ce va fi montat pe scena unui teatru vienez in 2009. Unterweger a fost condamnat pentru uciderea mai multor prostituate in Austria si SUA intre anii 1974-1992. Dupa condamnare , acesta s-a sinucis in inchisoare in 1994.

Piesa de teatru se va numi The Infernal Comedy si va avea premiera la Viena in iulie 2009. Personajul Unterweger isi povesteste viata in timp ce mai multe soprane, care joaca rolurile victimelor, interpreteaza arii de opera cunoscute.  

Piesa a mai fost prezentata anul acesta in California sub numele Seduction and Despair, tot cu John Malkovich in rolul principal.

Cel mai recent film in care il puteti vedea pe actorul american este comedia neagra Burn After Reading, in regia fratilor Coen, in care Malkovich joaca rolul unui fost agent CIA .

Urmareste trailerul filmului Burn After Reading



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea