Showbiz

#john cusack #edgar allan poe #the raven

John Cusack va fi Edgar Allan Poe in thriller-ul The Raven

John Cusack a anuntat personal ca urmatorul sau rol va fi cel al scriitorului american Edgar Allan Poe in pelicula The Raven , scrie digitalspy.co.uk.

Actorul a facut anuntul chiar pe pagina sa de Twitter, adaugand ca filmarile la The Raven vor demara in aceasta toamna. De regia filmului se ocupa James McTeigue (V for Vendetta), iar scenariul spune povestea ultimelor cinci zile din viata lui Poe care se afla in urmarirea unui criminal in serie ale carui crime erau inspirate de operele scriitorului.

Ewan McGregor si Jeremy Renner au purtat la un moment dat negocieri pentru The Raven, dar rolurile lor nu au fost dezvaluite, asa ca nu se stie daca cei doi actori mai sunt implicate in acest proiect.

Noomi Rapace, actrita suedeza din ecranizarea lui The Girl with the Dragon Tattoo, s-a intalnit saptamana trecuta cu regizorul McTeigue pentru a discuta despre un rol in acest thriller de epoca.

John Cusack a putut fi vazut recent in comedia Hot Tub Time Machine si apocalipticul 2012.

Trailer Hot Tub Time Machine:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea