Showbiz

#michael jackson #bataie #joe jackson

Joe Jackson: Nu-mi pare rau ca l-am batut pe Michael

Joe Jackson , tatal lui Michael Jackson, nu regreta bataile pe care i le-a administrat lui The King of Pop in copilarie.

Intr-un interviu realizat de Jacksonsecretvault.com si care urmeaza sa fie utilizat intr-un film produs de Katherine Jackson si Howard Mann, tatal megastarului povesteste ca a apelat la aceasta violenta metoda de educatie pentru a-l tine pe Michael departe de gastile de cartier.

"A trebuit sa fiu asa cand il cresteam, pe vremea aia multe bande isi faceau de cap si cauzau probleme, iar multi dintre membri ajungeau in puscarie. Multi dintre ei sunt morti acum. El nu trebuia sa aiba legatura cu acei oameni.", a declarat Joe Jackson.

Intrebat de reporter daca regreta ca l-a batut pe Michael in copilarie, raspunsul lui Joe Jackson a fost unul categoric: "Nu! Au incercat sa faca din tantar armasar atunci cand l-am pleznit pe Michael, stii? Ca si cum ei nu si-ar fi pleznit copiii atunci cand au facut ceva gresit. Media transforma totul."
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea